دستور تهیه کباب لاری
کباب لاری
مواد لازم:
- فیله گوساله خرد شده: ۴۰۰ گرم
- پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری ماست: ۱ پیمانه
- فلفل پاپریکا: ۴/۱ قاشق چایخوری
- روغن کنجد: ۳ قاشق سوپخوری قرص عصاره گوشت: ۱ عدد
- پیاز رنده شده: ۱ عدد
- نمک و فلفل قرمز: ۸
روش تهیه:
۱٫ فیلههای گوساله را به همراه پیاز رنده شده و قرص عصاره گوشت، نمک، فلفل قرمز وروغن کنجد به مدت ۵ دقیقه کاملا ورز دهید تا پیاز و ادویهها به داخل گوشت نفوذ کند، سپس ماست و فلفل پاپریکا و پودر سیر را نیز اضافه کنید و مجددا کاملا ورز دهید.
۲٫ به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار و طعمدار شود، سپس درون سیخ چوبی قرار دهید و روی تابه چدن به مدت ۶ الی ۷ دقیقه بپزید و در ظرف موردنظر بچینید و کنار آن یک کاسه ماست چکیده و پیاز سرخ شده قرار دهید.