طرز تهیه ته چین اسفناج
مواد لازم:
برنج: ۶۰۰ گرم
مرغ: یك سینه كامل
پیاز: یك عدد كوچك
ماست شیرین: یك و یك دوم پیمانه
زرده تخممرغ: ۴ عدد
اسفناج پخته و سرخ شده: ۵۰۰ گرم
پیاز سرخ شده: ۲ قاشق غذاخوری
كره، روغن مایع و نمك: به میزان لازم
زعفران آب كرده: به میزان لازم
روش تهیه:
۱٫ ابتدا سینههای مرغ را بدون استخوان كرده و به شكل انگشتی خرد میكنیم. پیاز را نیز ریز خرد كرده و هر دوی آنها را با مقداری روغن مایع، نمك و زعفران آب كرده با حرارت زیاد سرخ میكنیم تا استیكی شود. ترجیحا بهتر است این كار را در ماهیتابه چدنی انجام دهیم.
۲٫ سپس ۴ تا ۵ پیمانه آب داخل قابلمه مناسب برای برنج به جوش میآوریم و برنج را همراه نمك داخل آن میریزیم تا بجوشد و قد بكشد. پس از آن برنج را آبكش كرده، داخل كاسهای ماست، زعفران، زردههای تخممرغ و برنج را با هم مخلوط میكنیم.
۳٫ قالبی مناسب برای این مقدار برنج را بنا به سلیقه انتخاب كرده و كف آن مقداری روغن میریزیم. نیمی از برنج را داخل قالب فشرده كرده، مرغهای آماده شده را با اسفناج و پیاز سرخ شده مخلوط كرده و روی پلو میریزیم. سپس بقیه پلو را روی مواد در قالب فشرده میكنیم.
۴٫ در آخر روی كل برنج را مقداری كره ذوب شده میریزیم و با یك ورق فویل روی آن را میپوشانیم. قالب را به مدت حدودا یك ساعت و نیم روی پنجره وسط فری كه از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم كردهایم میپزیم.
۵٫گیاهخوارها می توانند همین غذا را بدون مرغ درست کنند.