طرز تهیه کاچی
مواد لازم
- آرد گندم ۳۰۰ گرم
- روغن حیوانی یا مخلوط روغن مایع و کره ۳۰۰ گرم
- گردو ۲۰۰ گرم
- آب یک و نیم پیمانه
- شکر ۶۰۰ گرم
- زعفران دم کرده ۱ ق م
- گلاب ۱ پیمانه
طرز تهیه :
کاچی در واقع نوعی پودینگ سنتی ایرانی هست.
آرد را الک کرده و در قابلمه ای تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس روغن را اضافه کرده و آرد را با آن کمی سرخ کنید. به تفت دادن زیاد احتیاج ندارد. گردو را با کمی آب گرم خیس کرده. آب و شکر و زعفران دم کرده را با هم جوشانده و با احتیاط به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود. اگر مایع غلیظ بود کمی آب اضافه کرده و هم بزنید تا جوش بیاید. حرارت را کم کرده تا کاچی ریز بجوشد. در اواخر گلاب را اضافه کرده و صبر کنید تا کاچی به روغن بیفتد. گردو را که از قبل خیس کرده اید در آبکش ریخته و به صورت نگینی خرد کنید و در اواخر به کاچی اضافه کنید. برای تزیین از پودر پسته یا گل سرخ استفاده کنید.